Piti tarkoittamani, että kirjoittaisin lähes päivittäin. No, minä olen aktiivisesti ramppaillut hoitamassa mielenilmaukseen liittyviä asioita, joten olen ollut iltaisin täysin vetämätön. Asiaan saattaa toki hieman vaikuttaa myöskin kaikki neljä koetta, joihin olen joutunut lukemaan aina kauhealla kiireellä tällä viikolla.
Siksi tämä päivä on ollut lukuisilla tavoilla helpottava.

Marssimme siis ulos. Koko koulu päälle viidensadan oppilaan voimin marssi poliisiauton vetämänä parikertaa matkan, jonka kuljemme päivittäin parikin kertaa: yläkoululta alakoululle ja takaisin. Oli vissiin hieno tunnelma ja suurin osa oppilaista oli tosissaan mukana. Näkyvyyttä haetiin, ja sitä myös saatiin. Niin maikkarin kuin hesarinkin panostuksella. Oma Keskisuomalaisemmehan oli tietenkin mukana, samoin Ylen paikallisuutiset. Mtv3 oli kuitenkin päättänyt tehdä suuremman jutun helsinkiläisen lukion ulosmarssista viikon syysloman tähden, enhän minä voi mihinkään vaikuttaa, mutta olisin ennemmin vaikka syysloman aikaan koulussa, kuin kolme vuoden päivää vähemmän opiskelisin sisäilmavammaisessa väistötilassa.

Keskisuomalainen: Ulosmarssi pysäytti Vaajakosken

Että sellaista. Tiistaina oli sisäilman puolesta todella kurainen päivä: musiikin tuntimme oli siirretty liikuntahallin yläkertaan, joka on tunnettu pahimmasta mahdollisesta sisäilmasta. Ja, olihan meillä kaksi kitaraakin. Tämä on juuri sitä valinnaisaineiden huumaa, kun saa opiskella ihanassa luokassa, josta joutuu käymään ulkona hengittämässä viidentoista minuutin välein, ja ainoat musiikkivälineet ovat kaksi kitaraa ja cd-soitin!

Toivottavasti muilla on paremmin, ja se helsinkiläisten ulormarssi onnistui myöskin hyvin :--)